trollhatt - Mann (36) fra Vestfold - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
36
Bosted:
Vestfold 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
188 cm 
Kropp:
Noen kg ekstra 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Fagskole 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Trening:
Trener kun sporadisk 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker ikke barn 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Med egne ord
Presentasjon:

Ja, bildet er skeivt :D

Hei hei hei, jeg heter Thomas, hei hei hei, hva heter du?

Litt barnslig glede gjør livet så meget bedre, med det sagt er jeg stor fan av Kaptein Sabeltann sanger. Kanskje ikke så mye i hverdagen, men bilen er ett fint sted å utfolde seg på lengre turer evt. allsang når man er litt brisen, alltid populært. Synger du med? :D

Selvom det ikke er noe jeg liker å innrømme, eller å være, så er jeg nok litt stille og tilbakeholden. En yngre meg ville sagt beskjeden, men det er noe jeg liker å tro å ha kommet over. Det har seg nå uansett sånn at jeg er elendig på smalltalk, men kan om jeg må. Ellers vandrer oppmerksomheten lett når det diskuteres ting jeg ikke bryr meg om. Begynner å bli gammal vett, ikke alltid så lett å sjonglere 3 baller samtidig lengre ;)

Venner ville kanskje beskrevet meg som... vel, meg, med alt det innebærer og utelukker! Spørre om hjelp er nemlig ikke noe jeg liker å gjøre så det sitter ett stykke inne, men spør jeg så trenger jeg det faktisk og.
Temperament har jeg arvet, men det har roet seg en del med årene til å nå ett mer passiv-aggressivt nivå, men utbrudd som dekker Europa med aske kan komme de og.

Liker gode tv-serier og popcorn underholdnings-verdige filmer, men sofan er litt tom. Og med mine atomreaktorer som går på fullt året rundt så er armkroken min god og varm om du skulle være an den lett frysbare sorten.
Forøvrig fikser jeg en knakende god lasagne.. om jeg må få si det selv, men oppvaska liker jeg ikke!

Gi ett lite pip da vel! :)