lehawk - Mann (50) fra Akershus - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
50
Bosted:
Akershus 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
184 cm 
Kropp:
Muskuløs 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Høyere utdanning 
Jobbsituasjon:
Selvstendig næringsdrivende 
Trening:
Trener omtrent daglig 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker barn 
Med egne ord
Presentasjon:

Very Limited Edition! :)

Hei på deg, kult å se deg inne på siden min og håper at du har fått et bra førsteinntrykk!

Jeg er en høy, kjekk og morsom fyr som håper på å treffe ei koselig og avslappet dame som er klar for å finne tonen med en blid og utadvendt kar som er både omtenksom og flink til å være en perfect boyfriend! Liver er ment for å ha det moro og jeg er en veldig positiv og allsidig person med mange baller i lufta, er for tiden kommet hjem etter 5 år i utlandet, har masse spennende ting å drive med og ser frem til nye spennende utfordringer i livet!

Når det gjelder drømmedama mi så håper jeg du elsker å le men det aller viktigste er at vi har en flott kjemi sammen og at du har en deilig personlighet! i tillegg trener jeg hver dag og setter gjerne pris en sunn livsstil. Jeg jobber endel som produsent og låtskriver så jeg liker å være kreativ og å lage masse god musikk. Det er utrolig kult å holde på for seg selv og å skape sin egen fremtid og nøkkelen til suksess i jobb og ellers i livet er å være både målbevisst og positiv og jeg forventer at ting blir kjempespennende fremover, men det jeg gleder meg mest til akkurat nå er å finne ei skikkelig snill og koselig jente å være sammen med og å dele gode stunder sammen med. Jeg elsker også å lage mat men har dessverre spesialisert meg på gjennomsvidde og flammebaserte retter så jeg kan heller tenke meg å finne ei som er bra på å lage mat så kan jeg stå for vin, musikk og den rette stemningen! ;)

Noen stikkord som beskriver litt mer om meg: spennende, morsom, kreativ og intelligent, utadvendt og selvsikker, omsorgsfull og følsom, forståelsesfull og lett å prate med. resten er jeg hemmelighetsfull med så du kan finne litt og litt mer etterhvert...

Hvis du er lei av alle de trøtte og vanskelige typene her inne og heller vil ha en kjekk og real fyr som bryr seg om deg så send meg en melding så kan vi jo se om vi finner tonen..:)