kosepus95 - Mann (27) fra Oslo - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
27
Bosted:
Oslo 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
175 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Utdanning:
Folkehøgskole 
Jobbsituasjon:
Mellom to jobber 
Alkohol:
Drikker aldri 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker barn 
Med egne ord
Presentasjon:

Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball. Lagene mine er Liverpool og VIF. Jeg blir ganske engasjert under en kamp og kan gjerne skrike til dommeren fra sofaen i stua hjemme. så jeg er veldig hjelpsom og omsorgsfull

Jeg ser først og fremst etter å bli kjent med nye folk, så tar vi det derifra. Håper jo at jeg med tiden kan finne tonen med ei søt jente. Jeg drikker sjelden alkohol, men dama mi kan gjerne gjøre det, bare det ikke blir hver helg.

Jeg er en typisk "gamer nerd", favoritt spillene er FIFA og football manager.Er ikke så glad i skytespill det Jeg er også glad i å lage mat, men kan bli litt kjedelig å bare lage til seg selv. Så håper jeg kanskje etterhvert finner ei så vi kan lage mat sammen.

Så liker jeg også å være med venner og vi pleier å være hos meg for det meste og spise, høre på musikk og gå til aker brygge og hygge oss med is og sånn.

i fremtiden vil jeg gjerne reise til Paris, det er en by jeg ikke har vært i enda. sikkert fler storbyer og byer jeg vil til. men spesielt Paris

Er du ei søt, snill og jordnær jente, ikke nøl om å skrive til meg.