jaska1970 - Mann (54) fra Utlandet - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
54
Bosted:
Utlandet 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
162 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Morsmål:
Finsk 
Utdanning:
Høyere utdanning 
Jobbsituasjon:
Selvstendig næringsdrivende 
Trening:
Trener regelmessig 
Alkohol:
Drikker aldri 
Røyk:
Røyker av og til 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Med egne ord
Presentasjon:

Hei alle sammen,

Kanskje min norsk er ikke i nærheten flytende, men jeg studerer og prøver neppe. :) Jeg er en mann fra Finland. Min lingustial evne er finsk (morsmål), engelsk (flytende), svensk (jeg klarer meg), Norsk (jobber med saken) og danske (vel tjaa ..)

Mange av dere har spurt om hva Damn jævla finsk mann gjør her. Grunnen ganske enkel; Finsk Woman - all respekt - er så varmt og kjøleskap med fryser. Og jeg er ikke akkurat alene tenke sånn. 98% av mine venner har kjæreste / maskin fra utlandet.

Jeg har hatt et par samboende, den siste for året 2008. Så jeg er singel og jeg har ingen barn. Så jeg leter etter en likeverdig partner av det motsatte kjønn. Min personlighet kunne beskrevet ord radium - dag eller natt alltid lyse. :-) Jeg er lyse, ukomplisert, lykkelig sjel besparende og natur, god kanskje sans humor for å være "litt" rar, mørkt, kan man si at det beksvart. Selvfølgelig er jeg glad og positive historier er mitt hjerte nær. Og så en viktig faktum; Jeg kan le av meg selv. Jeg vet ikke helt forstår folk som ikke har evne til å le av seg selv.

Hobbyer slik at graden av fysisk tilstand jeg vedvarende hovedsakelig av sykling - hele året, har pigg dekk er oppfunnet -, turgåing og svømming. På den mentale siden, jeg virkelig liker historie og forskjellige språk mye.