jaq_ - Kvinne (39) fra Sør-Trøndelag - NorgesDate

Jeg er en:
Kvinne 
Som søker:
Mann 
Alder:
39
Bosted:
Sør-Trøndelag 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
165 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Annen utdanning 
Jobbsituasjon:
Annen jobbstatus 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Med egne ord
Presentasjon:

Tusen takk til alle ca 4000 snikere. Noen skulle jeg vel ønske la igjen en melding,noen er jeg glad for har vett å ikke skrive slemt og noen skriver meldinger bare for å plage. Sistnevnte trenger lese profilen eller skaffe seg ett liv ? Lurer på hvor mange kjedemeldinger det er mulig å få før enkelte tar ett hint, he he he ... Men alle koselige meldingene,wow,takk :D

Til dere som sender stygge meldinger:Voks opp og du blir bare blokkert uansett,så ikke gidd engang
Til dere som forventer jeg skal reise land og strand for å gå på date med dere og blir så sure/kjefter/blir frekke når jeg ikke gjør det.Er dere klar over at damer ikke er noen hund ? Du kan ikke bare knipse med fingrene også skal jeg komme loggrende ;) :)

Ønsker du at jeg skal svare deg på meldingen du sender meg ? Da har jeg følgende tips til deg :

1.Ikke spam meg.Jeg svarer deg så fort jeg kan,.Jeg svarer deg ikke fortere bare fordi du sender mange meldinger.Faktisk kan det hende jeg ikke svarer deg i det hele tatt da/i verste fall blokker deg ;) Jeg må tross alt få lov å ha ett liv utenom dette stedet.

2.Ikke bare skriv hallo/ett standard-oppsett med med ferdiglaget meldinger som du kan sende her.Lov å tro folk har litt fantasi eller ? Vil også bli spart en lang klipp og lim inn presentasjon.Jeg er ett menneske og ikke en datamaskin ,så selvsagt liker jeg folk er litt mer personlig enn som så.Og for dere som har sendt meg melding og fortalt om alt det dramatiske som har skjedd i deres liv...Dere kan ikke være personlig uten det ?

3.Ikke klag på mitt språk/mine skrivefeil om du har en eller flere av de selv ;)

4.Jeg har skrevet jeg søker folk i alder 28-38.så er det vel logisk jeg ikke vil date en tenåring eller en bestefar. Du trenger ikke si alder betyr ingenting,fordi jo det gjør faktisk det.Og du har helt sikkert noen krav selv til ei dame,respekter at jeg har det samme til en mann. En lang diskusjon på det her gir deg ingen vei.

5.Jeg svarer kun folk med bilde,for jeg vil faktisk vite hvem jeg snakker med. Har du ryggen til eller dekker deler av ansiktet ditt,,ellers takk. Er du redd for å vise ansiktet ditt til meg,så trenger du ikke ta kontakt .Jeg tørr tross alt vise mitt :)

6.Nei ,jeg har ikke whats up,snapchat eller noe annet sånn..Er ingen hyppig mobil-bruker :) Jeg har kun skype,samt facebook (sistnevnte gir jeg ikke til fremmede )

Har du tatt deg tid å lese alt dette og lytte litt til meg,så send meg gjerne en melding ! :)