ivemic - Mann (33) fra Buskerud - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
33
Bosted:
Buskerud 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
180 cm 
Kropp:
Slank 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Høyere utdanning 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Trening:
Trener kun sporadisk 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker barn 
Med egne ord
Presentasjon:

Hei hei
Navnet er Michael. Jeg vil beskrive meg selv som en rolig person som setter pris på familie og venner. Jeg har medlidenhet og er en munter kar. Jeg liker å tulle rundt for å få andre til å le, men jeg vet å ta ting alvorlig når det trengs.

Jeg har holdt på med klatring i litt over et år og er noe jeg har planer om å fortsette med. På sommeren pleier jeg å jogge, men det varierer litt hvor ofte. På jobben er det et miljø for mountain biking som jeg henger meg med på inn i mellom. Jeg har begynt å se meg litt rundt etter andre aktiviteter og har da prøvet is klatring med turistforeningen. Dette har jeg ikke tenkt å fortsette med siden jeg føler at risikoen er for stor. Jeg har nylig begynt å kite på vinterstid. Dette har jeg ikke fått gjort så mye enda, men det har vært artig til nå. Det er mulig at jeg kanskje høres litt mer aktiv ut en det jeg egentlig er, men jeg har gjort et forsøk på å komme meg litt mer ut.

Ellers så har jeg en bachelor i IKT og har interesser for den digitale verdenen. Jeg har bosatt meg i Kongsberg hvor jeg er i fast jobb.

Det jeg ser etter er en livlig dame med en positiv, omsorgsfull, optimistisk personlighet. Helst ikkerøyker og et fornuftig forholdt til alkohol(altså ikke et party menneske). En jeg kan dele hverdagen med og oppleve ting sammen med.
Hva jeg ønsker å vite om deg er din personlighet, dine interesser og hva du liker å gjøre.

Gå ut en kveld:
Jeg er ikke en person som liker å gå ut på byen for å feste. Jeg foretrekker heller å ha en sosial kveld hjemme.

Det er bare å ta kontakt og hvis det er noen som ønsker å finne på noe så er jeg med på det meste.