artifex - Mann (57) fra Oslo - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
57
Bosted:
Oslo 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
187 cm 
Kropp:
Veltrent 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Høyere utdanning 
Jobbsituasjon:
Selvstendig næringsdrivende 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Livssyn:
Kristen 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Legning:
Hetero 
Personlighet:
ESTJ (-A/-T) 
Med egne ord
Presentasjon:

Jeg synes det kunne være hyggelig å bli kjent med en dame fra Oslo, og kan vel beskrive meg selv som grei og rolig, dominant av natur, teoretisk anlagt og med solide ambisjoner når det gjelder fremtidig karriere, men jeg setter også pris på avkobling og selskapelighet. Like deler av alt må til!

Det at man er fornøyd med seg selv, er viktig for at man skal ha noe å gi videre, synes jeg. Jeg ønsker ikke å fremstå med bilde her, men mitt utseende er relativt ungdommelig og absolutt akseptabelt, synes jeg. Helsen er bra, og det er jo det viktigste.

Ellers er jeg ugift, med noen samboerforhold bak meg, men uten barn. Jeg bor alene, og skriver/arbeider hjemmefra. Jeg regner med at 2020 vil bringe med seg store forandringer, og er forberedt på å gjøre en innsats for å bli fornøyd med alt! Ellers setter jeg pris på hjemmehygge, selskapelighet og sydenturer, og går på date av og til. Oslo er en fin by for kinobesøk, restaurant og konserter, synes jeg.

Hva jeg søker
Type relasjon:
Langvarig fast forhold 
Partners barn:
Åpen for å treffe noen med barn 
Mine ønsker:

Jeg søker en dame 40 - 60, gjerne litt kinky og interessert i menn som vet hva de vil ha, og som er i stand til å gi en dame det hun trenger.