Vargo - Mann (74) fra Vest-Agder - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
74
Bosted:
Vest-Agder 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
184 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Alkohol:
Drikker gjennomsnittlig 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Vil ha barn:
Ønsker ikke barn 
Med egne ord
Presentasjon:

Jeg er Dom. Jeg liker å skape D/s-stemning og kjenne "suget" med å være der... Men hun som skal være med må ha et tilsvarende sterkt ønske om å bli dominert, og selv kjenne et "sug" etter det. Slik må det være. Og i det ligger både trygghet og mulighet for kåtskap.

Jeg kan lage et eventyr og ta deg med inn i det. Der må du kanskje vise deg fram for din eier, bli brukt på ulike måter og kanskje bli straffet - fordi du har vært ulydig, eller bare fordi din eier har lyst. Og kanhende må du neie og takke for straff. Dette kan fortsette som et eventyr laget av av ord, eller det kan gå over i en permanent tilstand, med rammer som vi er enige om. 

Jeg kjenner meg trygg og naturlig som dominant. Jeg er Dom av drift og natur, ikke av politikk og holdning, og har derfor ikke noe ønske å være patriark! Jeg ønsker heller ikke å "eie" noen med fullt trykk til enhver tid. Likevel er dominansen mer enn en lek, for den ligger der hele tiden som et usynlig, men likevel merkbart bakteppe. Slik vil vi ha det! 

Å påføre (sterk) smerte, "lakk og lær" etc., er ikke blant mine uttrykte preferanser. Heller ikke brutalitet, brøling og grov kjeft. Jeg er dessuten alltid ren og nydusjet! Utover det er jeg fullt på det rene med at jeg som Dominant selvsagt også må tilpasse meg; at det er den Dominante som bestemmer alt er bare tilsynelatende!

Jeg er en aktiv samfunnsorientert person. Som type er jeg nok mest intellektuelt orientert, men har også mye "bajas" i meg. Og jeg vet forskjell på en hammer og en drill.. :) For øvrig er jeg humanist og sosialdemokrat, glad i god mat og vin - i gode samtaler og opplevelser.... osv. 

Ser rimelig bra ut med tenner og hår i behold, 183 høy, ikke feit :) 

Jeg utveksler gjerne tanker - skriv noen ord! Alder, tja.... hva tenker du om det?