Oddemann - Mann (53) fra Østfold - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
53
Bosted:
Østfold 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
178 cm 
Kropp:
Noen kg ekstra 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Selvstendig næringsdrivende 
Trening:
Trener kun sporadisk 
Kosthold:
Bevisst sunt og variert 
Alkohol:
Drikker aldri 
Røyk:
Røykfri 
Snus:
Snusfri 
Personlig
Egne barn:
Har barn deltid 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Livssyn:
Spirituell 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Legning:
Hetero 
Med egne ord
Presentasjon:

Jeg heter Odd!
Sender du meg noe, så svarer jeg!

Glad i å sykle!
Noen få ord her, det beskriver meg dårlig. Noen beskriver meg som dyp, kompleks og intelligent! Ja, jeg liker å tenke på ting og gjerne en eller to runder. Overfladisk informasjon? Nei takk, jeg vil ha full pakke! Jo mer jo bedre! I dag vet jeg at jo mer jeg vet, jo bedre forstår jeg at jeg forstår mindre og det gir en god porsjon med respekt og søken etter mer innsikt.

Jeg er spirituell, åndelig eller hva enn det er man sier, MEN samtidig så ser jeg masse BS! Det meste som folk forteller om som er "åndelig" er i mine øyner BS! Igjen, det kreves en del jobbing for å forstå. Å gå på et kurs eller to eller lese noen bøker og så komme og bruke flotte ord? Nei nei! Her i gården er det HANDLING som teller mye mer en flotte ord!

Ellers er jeg en snill, grei og ærlig! Jeg har NULL toleranse for "kjefting" og å bli fortalt hva som er "rett". Med "rett" mener jeg at noen skal fortelle meg hva DE mener jeg BURDE gjøre. Jeg har venner over hele kartet, fra de som har lite til de som har ekstremt mye, alle er like mye verdt i mine øyner. Det er vel fordi jeg har respekt og toleranse for alle.

Min datter på 6 sa til meg, "Pappa, kan du få deg en kjæreste slik at jeg kan få en mamma til? Kaller jeg henne for mamma? Kan du få en kjæreste i morgen?" Hahahahaha, joda, så enkelt er det ikke. Min kjære datter er veldig viktig for meg og jeg hører på henne. Men det var det med tid ;)

Fritid:

NLP(Psykologi),Tarot, Regresjon, Foto, Tegning, Filming, Glad i å lese og helst faglitteratur. Blir også en god del lydbøker ute på sykkelturer.
Fritid: Sykling, litt styrke trening. Judo har jeg drevet på med i over 20 år. Trene hode!

Reise:

Reise: Trenings reiser! Vært i Warszawa og trent på velodrom sist. Liker å dra til Mallorca i påskeferien for å... sykle!

Film/serier/tv:

Gå ut en kveld: Kino? Eller på besøk til venner. Ut på bar/pøb eller disco? Vel, har gjort det masse, er ikke i mot det. Men ikke første valg. Jeg drikker ikke men det er ikke derfor, mer at det er så sykt mye bråk(musikk) og det er ikke linger like coolt. Litt av og til, ingen problem.

Musikk:

TOTO

Sitater:

Den kortebeskrivelsen er... "Jeg er X7!" Det vil si langti fra A4 og jeg er nyskjerrig på det meste.
"Forelsk deg i person som elsker din galskap, ikke i idioten som vil tvinge deg til å være normal!"

Hva jeg søker
Type relasjon:
Langvarig fast forhold 
Partners barn:
Åpen for å treffe noen med barn