Nenmacil - Mann (33) fra Akershus - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
33
Bosted:
Akershus 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
175 cm 
Kropp:
Slank 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Kosthold:
Omtrent altetende 
Alkohol:
Drikker gjennomsnittlig 
Røyk:
Røykfri 
Snus:
Snusfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Legning:
Hetero 
Med egne ord
Presentasjon:

Hei der!

Hvem er så jeg? Opprinnelig nordlending fra Harstad, men i praksis østlending da jeg har bodd her siden jeg var liten. Mitt "andre hjem" var i mange år Vesterålen, mens jeg enda hadde familie boende der. Kanskje en dag tar jeg deg med på tur :)

Som person har jeg en positiv utstråling med mye humor og latter. Andre beskriver meg som en snill, tålmodig, rettferdig og inkluderende person som viser omtanke for de rundt meg. Jeg er åpensinnet, nysgjerrig og en leken person, men også godt voksen og reflektert til sinns.

Jeg er både ambisiøs, målrettet og engasjert. Rettferdighet er en av tingene jeg brenner for. Jeg er en person som går motstrøms, ikke fordi jeg må, men fordi jeg tør og fordi jeg vil.

Hverdagen min består av en til dels krevende jobb med teknologi som fagfelt. På fritiden har jeg varierte interesser, men utfordre meg gjerne. Uteliv og fyll er ikke helt min greie, jeg setter mer pris på mindre forsamlinger, kombinert med godt samvær og gjerne god mat og drikke til og andre aktiviteter inne som ute - alle årstider.

Jeg har mye å gi av meg selv til den rette dersom alle ”brikker” faller på plass. Ærlighet, åpenhet, tillitt, gjensidig respekt og kommunikasjon er viktige verdier for meg. Jeg søker deg som er EKTE, overfladiske personer ønsker jeg ikke å bruke tid på.

Jeg savner det og kunne gi oppmerksomhet og kjærlighet til noen, være tilstede og være der for henne, le og ha det morsomt sammen. Dele livets gleder og nedturer sammen. Utforske og oppleve verden sammen. Rett og slett det å kunne sette stor pris på noen. Savner du det samme?

Jeg ser på livet som en evig opplevelsesreise. Jeg mangler i grunn bare ei å "reise" sammen med, og kanskje det er deg? :)

Sitater:

Every next level requires a different you.

Hva jeg søker
Type relasjon:
Langvarig fast forhold 
Partners barn:
Åpen for å treffe noen med barn