Nenmacil - Mann (37) fra Akershus - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
37
Bosted:
Akershus 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
175 cm 
Kropp:
Slank 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Trening:
Trener kun sporadisk 
Kosthold:
Omtrent altetende 
Alkohol:
Drikker gjennomsnittlig 
Røyk:
Røykfri 
Snus:
Snusfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Legning:
Hetero 
Med egne ord
Presentasjon:

Hei der

Hvem er så jeg? Opprinnelig nordlending fra Harstad, men i praksis østlending da jeg har bodd her siden jeg var liten (jeg har ingen dialekt). Mitt "andre hjem" var i mange år Vesterålen, mens jeg enda hadde familie boende der. En nydelig perle, eventyrlig natur og noe helt motsatt av en hektisk hverdag i "storbyen".

Som person har jeg en positiv utstråling med mye humor og latter. Andre beskriver meg som en snill, tålmodig, rettferdig og inkluderende person som viser omtanke for de rundt meg. Jeg er åpensinnet, nysgjerrig og en leken person, men også godt voksen og reflektert til sinns. Jeg er både ambisiøs, målrettet og engasjert. Jeg er en person som ikke er redd å gå motstrøms når andre går medstrøms.

I det daglige har jeg en spennende og givende (men også tidvis krevende) jobb som jeg trives godt i.


Jeg har mye å gi av meg selv til den rette dersom alle ”brikker” faller på plass. Ærlighet, åpenhet, tillitt, gjensidig respekt og kommunikasjon er viktige verdier for meg. Jeg søker deg som er deg selv, usminket og ekte. Enkelt, men likevel så vanskelig?

Jeg er åpen for både vennskap og den ene som kanskje kan utvikle seg til noe mer? :)

Fritid:

Venner og familie betyr mest for meg.

Jeg er en allsidig person, og kan bruke fritiden min på mye forskjellig. Noen eksempler kan være kultur- og musikkarrangementer, reise, matlaging, spill i ulike varianter, friluft (skog, fjell, sjø/vann, fiske - se og oppleve naturen), vinteraktiviteter (f.eks. alpint, langrenn og aking), foto og bildebehandling samt fyrverkeri/pyroteknikk for å nevne noe.

Jeg har et ønske om å prøve seiling hvis det lar seg gjøre i 2020.

Reise:

Jeg er glad i reiser og opplevelser, men kunne tenke meg noen å reise sammen med :) Selv har jeg ikke vært utenfor Europa, men utvider gjerne horisonten ytterligere. Det er flere land jeg kunne tenke meg å reise til, blant annet Australia og New Zealand står høyt på ønskelisten. I Norge finnes det også mange "skatter" :) Til syvende og sist er det ikke destinasjonen som avgjørende, men hvilke opplevelser og gode minner man kan skape.

Musikk:

Veldig mye forskjellig, men i følge Spotify (2018):

«You listen to non-mainstream artists 84% more than the average Spotify listener»

Hva jeg søker
Type relasjon:
Langvarig fast forhold 
Partners barn:
Åpen for å treffe noen med barn