Magnus83Drammen - Mann (39) fra Buskerud - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
39
Bosted:
Buskerud 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
184 cm 
Kropp:
Noen kg ekstra 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Grunnskole 
Jobbsituasjon:
Jobber deltid 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røyker 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker ikke barn 
Med egne ord
Presentasjon:

Hei. 34 år, bosatt i Drammen. Singel. Så ble jeg plutselig medlem her. Så om jeg er spent hva dette kan føre til? Skader det å prøve da?

Vel litt om meg. Må innrømme det står litt stille på hva å skrive nå. Poenget er vel at jeg skal presentere meg selv? LOL. Dette var ikke så lett. Ok

Endelig kommet in på boligmarkedet. Godt å ha noe eget. Det er sist nytt. Har bodd for meg selv hele livet. Jeg trives på kjøkkenet. Lage god mat, jeg liker. Liker å eksperimentere med diverse krydder og marinade. Biff er min sterkeste side der. Og min favoritt middag. Om jeg tør å presentere min negative side. Oppvask og rydding kan jeg garantert bli flinkere til.

Om jeg kan kalle meg musiker? Spiller bass gitar. Liker og vere kreativ og lage musikk. Det øyeblikket tid og rom forsvinner. Det er fri flyt mellom meg å bassen. Det blir som en kreativ lidenskapelig reise ut i universet. Det er min største lidenskap.

Jeg liker å møte mennesker. Har en jobb der jeg møter mennesker hele tiden. Jeg har vert singel alt for lenge. Jeg orker ikke å stresse med det. Den frustrasjonen sier jeg meg ferdig med. Det er lett å bli frustrert der. Har jobbet meg opp og har vel en god vei igjen. Jeg vet godt hvordan det er og strebe psykiske. For meg er det fortiden. Jeg har kommet langt i forhold til der jeg var før. Jeg vil vere ærlig om alt. Føler bare jeg har utlevert nokk her nå. Men dette er bare et kort innrykk jeg kan gi. Vil du bli kjent med meg? Da er det mye lettere å møtes?

Jeg er ikke her før å finne den store kjærligheten. Jeg vil bare møte nye mennesker. Selv det er veldig fristende og søke one night stand. Så er ikke nødvendigvis det jeg mener med og møte mennesker. Men og bli litt kjent. Ta en kaffe ute? Noe godt og drikke? Gå en tur? Prate sammen og se om vi finner tonen? Det det blir til fra der. Det får vi ta da. Jeg søker ikke den store kjærligheten. Men ønsker den velkommen hvis den kommer. Intil da. Livet skal vere en fantastisk reise uansett.

Jeg er egentlig åpen for det meste.