Lasse62 - Mann (62) fra Rogaland - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
62
Bosted:
Rogaland 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
173 cm 
Kropp:
Stor og fyldig 
Generelt
Morsmål:
Svensk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Kosthold:
Omtrent altetende 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røyker av og til 
Snus:
Snusfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Livssyn:
Ikke-troende/ateist 
Politisk:
Uinteressert 
Legning:
Hetero 
Personlighet:
INFP (-A/-T) 
Med egne ord
Presentasjon:

Ja eg kan begynne med at eg er en godt voksen mann på snart 62 som kjørt taxi i Rogaland i over i 26år og har noen år igjen til pensjon så det er bare å fortsette til dess om verden står å helsen å viljen holder.Er vel en gavmild,sta,snill,empatisk person egentlig,men av å til blir eg frustrert over verden å alt som skjer,å det gjelder nok isje bare meg trur eg,eg liker go mat goe italiensk rødvin iskrem,samt dumle.ja det var litt om meg.Kan vel si at eg er rockfan,prog rock å litt metal fan hvis noen lurer,og en dyreelsker.

Fritid:

Vel eg ser serier på netflix,apple+, disney eller showtime hører/ser på musikkvideor,leser en del,en gåtur i ny å ne en fotballkamp elr hockeykamp ser eg og fra tid til aen,har isje bil lenger så blir taxi å buss elr tog hvis eg ska på besøk lengre ut i bygda.

Reise:

Ja til sverige å slektå når eg kan, coviden satte jo stop for det en stund,elrs blir det nok antingen Marokko elr Sicilia neste gang ser det ut til når eg får råd.,og tid.

Film/serier/tv:

Oi det blir mange er jo science ficton fan ut i fingerspissene er en del serier der å se på,elsker engelsk krim Agatha Christie,å mange andre av krimseriene,crown ser eg,følger med på seriemordere i USA,Canada,å andre verdenskrig,samt historie på history å national geographic så er en del eg ser ja.

Musikk:

hardrock ja bare å velge fra 70talet samt prog rock å en del metal fra 90 å opp til nå faktisk eg har vart på over 70 konserter i sverige å norge så sett en del av di gamle kara.Så null danseband for meg altså uansett fødd å oppvekst i Sverige så sleng dere i veggå Ole Ivars å Flamingokvintetten med mere...

Litteratur:

Krimbøker selvsagt,leste faktisk sagaen om isfolket 2ggr for en 20 år siden veldi bra,samler på blader å en del comic bøker er i bånn å grunn altlesende men liker veldig godt tegneserier av alle typer faktisk.

Sitater:

Well Churchill sa:Aldri før har så mange så få å takke for så mye.Aliens Sigorney Weaver:My mother always says that there are no monsters...but there is...Dr King:I have a dream.Å så en klok farfar sa en gang:Innen du begynner å snakke,se til så hjernen er tilkoblet.Thats all folks.

Hva jeg søker
Type relasjon:
Langvarig fast forhold 
Partners barn:
Åpen for å treffe noen med barn 
Mine ønsker:

Ingen spesielle faktisk bare at me kan snakke å førstå en annen å godtar den me er.Uansett ka som har skjedd før,det er vel det eg ønsker mest av alt samt være snille med hverandre,ingen løgner husk sannheten kanskje sårer men ærlighet varer lengst,men eg ser helst at du er mellom 35-60 år,utseende bestemmer du selv,eg er ingen fotomodel det ser du på bildene å det du ser er det du får for det er jo det indre som teller til slutt uansett mener eg.Er det noe du lurer på elr vil spør om så bare gjør det,send en meld så ska eg svare deg å fortelle deg det du vil veta ingen prbl.Jo en ting til:NO GOLD DIGGERS PLEASE!!!! Eg er ingen rike mann om dere lurer på det, eg jobber mye å lange dager nesten allti!!!