Hundset - Mann (31) fra Hordaland - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
31
Bosted:
Hordaland 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
178 cm 
Kropp:
Noen kg ekstra 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Politisk:
Rundt sentrum 
Med egne ord
Presentasjon:

Selv om jeg har lagt inn at jeg ser etter en kvinne så er jeg også interessert i menn, bare så det står noe som helst sted her :)

Jeg er en person som først og fremst lever og ånder for personlige forhold og relasjoner, ingenting gir meg mer glede enn å få andre rundt meg til å ha det godt og å føle seg verdsatt. Jeg er slik med de fleste jeg kan som ikke har gitt meg grunn til noe annet, og derfor er jeg spesielt interessert i et meningsfylt, intimt og langvarig forhold med en person jeg kan dele livet med.

Jeg er et meget følelsladet og empatisk individ men verdsetter rasjonalitet, dialog og samarbeid. Jeg legger på ingen måte skjul på at jeg også er en massiv geek; jeg elsker fiksjon, både å nyte og analysere det. Interessene mine inkluderer gaming, film, tegning og forskjellige former for kunst. Små gleder klarer jeg meg lenge med, for meg handler det mer om hvem jeg deler ting med enn hva man faktisk gjør på - enten utenfor hjemmet eller innenfor. Til tross for skrivemåten min så er jeg ikke så høytidelig av meg, jeg elsker en god latter og trenger å være med folk med en sans for humor; spesielt hvis den trosser litt grenser!