Faunus - Mann (46) fra Vestfold - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
46
Bosted:
Vestfold 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
173 cm 
Kropp:
Veltrent 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Grunnskole 
Jobbsituasjon:
Annen jobbstatus 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røyker av og til 
Personlig
Egne barn:
Har barn heltid 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Med egne ord
Presentasjon:

En estetisk og bohemsk kunstner sjel her..

Søker en livsglad og eventyrlysten jente.

Fritid & Aktiviteter:

Tegner, maler og satser på å nå en høyde som skulptør (det drives mest med sist-nevnte). Opptatt av antikkens figurative form. Lagt til noen få bilder av min kunst (noe ferdig og noe uferdig.. work in progress).. Mer kommer.

Ellers er jeg meget glad i all musikk som gir meg noe, og som har en viss dybde og mening. Spiller piano/synth og er litt på vokal fronten selv. Prøver og å sette penn til papir.. egen-komponerte lyriske/poetiske verker er en spennende ting det likes å drive med.

Lese er noe annet som fanger min interesse. Der blir det nok mest litt eldre litterære kjemper jeg søker (1600-1900, og der omkring), men har ingen begrensninger.. så går både langt bakover i tid, og opp til nåtid. Går mye på britiske forfattere og poeter.. men også mange andre rundt om i verden det settes stor pris på! Har et lite personlig "bibliotek" med både nyere og antikvariske bøker/titler.

Liker å ferdes i vår store grønne hage (fauna&flora osv) som et barn av naturen. Har stor kjærlighet til alle levende vesener rundt oss mennesker! Trives veldig godt ved havet.. må nesten si jeg er avhengig av å være i nærhet til sjøsiden.. og bor ganske så nært for tiden. +Tar med kamera ut på tur og prøver meg litt som Natur-fotograf.

Reiser og opplevelser, både innenfor og utenfor vår egen grense er en annen bit som jeg er opptatt av. Å oppleve andre kulturer er et stort eventyr.. deres levemåte, gastronomiske nytelser, kunst og arkitektur. Et lite sosiologisk studie følger med.

+Liker en god film og spill i ny og ned også.

Uansett, til dere som titter innom.. nyt dag som kveld videre..

~Faunus~