Clansman - Mann (52) fra Akershus - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
52
Bosted:
Akershus 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
178 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Grunnskole 
Jobbsituasjon:
Annen jobbstatus 
Trening:
Trener regelmessig 
Alkohol:
Drikker gjennomsnittlig 
Røyk:
Røykfri 
Snus:
Snuser 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Livssyn:
Spirituell 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Legning:
Hetero 
Personlighet:
INFJ (-A/-T) 
Med egne ord
Presentasjon:

Du stikker innom profilen min, så hyggelig :) Jeg er en sprudlende deilig og fin mann som liker å nyte av livet! Du hadde ikke trodd at jeg er 43 år når jeg digger å leke i høstbladene og snøen..! Synge som en gal kan jeg gjøre også ;)
Det skulle vært hyggelig med fine møter, deling, sharing, connecte, synkronisering. Deler av det eller alt sammen :)
Jeg har min bagasje og kan være sårbar noen ganger og også at jeg holder meg tilbake. Jeg er mye for meg selv. Andre ganger er jeg glad, eventyrlysten, nysgjerrig og full av pasjon. Noen ganger er hjertet lukket, noen ganger er det åpent. Sorger og gleder har jeg. Jeg kan ofte være stille av meg og det kan ta tid å lære meg å kjenne. Men etterhvert blir jeg mer åpen :) Jeg har har hørt fra personer som kjenner meg godt at jeg er nærværende med en unik ro i meg, sensuell, vakker, attraktiv, og det kan jeg si meg enig i. Jeg setter stor pris på nærhet og nærvær på mange ulike måter.
Og jo, jeg er på utkikk etter min virkelige drømmekvinne. Og hvordan er det kan man spørre? Ut fra elementer av tidligere erfaringer synes jeg det er vanskelig å sette ord på det. Men en dyp forbindelse og sterke, gode følelser er det jo. Jeg er også på utkikk etter nye gode venner.
Jeg har stor interesse for de mer dype ting i livet og jeg er en åndelig person. Vår egen spirit og drivkraft er noe jeg er veldig nysgjerrig på. Jeg er stort sett vegetarianer ;)
Jeg setter stor pris på nærhet og nærvær på mange ulike måter ;)
Jeg trives godt når jeg får høre på god musikk, og også å være ute i naturen.
Jeg liker vegetarisk mat :)

Jeg har stor interesse for åndelige og komplementære saker så som healing, NLP, personlig utvikling og ting i forbindelse med det.

Hva jeg søker
Type relasjon:
Langvarig fast forhold