AndyXJ - Mann (35) fra Østfold - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
35
Bosted:
Østfold 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
176 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Jobber deltid 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røyker av og til 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker barn 
Med egne ord
Presentasjon:

Hei jeg er en mann på 28 år fra Askim som søker vennskap.

Jeg er litt nerd og liker tegneserier (Marvel & DC) og spiller noen ganger. Jeg liker også å være (eller prøve?) kreativ og driver med grafisk design, som f.eks. lage bilder med photoshop i fritiden. Jeg skriver en bok som sikkert aldri blir ferdig, og jeg liker å ta bilder. Jeg pleide å lage litt musikk før med FL Studio men det er lenge siden.

Jeg er veldig glad i sci-fi filmer og fantasi filmer. Liker spesielt Alien serien, Star Wars, Marvel filmer, Lord of The Rings, Hobbiten, Fantastic Beasts, osv. Animasjon er et must! :D

Bortsett fra det så er jeg veldig aktiv ute og går ofte tur med hunden. Jeg er er glad i dyr og ser for meg at jeg kommer til å skaffe meg fler en dag.

Jeg er veldig glad i musikk og hører generelt på alle forskjellige sjangere, men er spesielt glad i elektronikk, rock og metal. Band som jeg er glad i er Slipknot, Royal Blood, The chain gang of 1974, Health, Twisted Sister, Steel Panther Fluke, Prodigy og mange flere!

Jeg jobber også som assistent på bofellesskaper, for mennesker med psykisk utviklingshemmning. Og er bystyrerepresentant i min hjemkommune.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å bli kjent med meg!