Andrena - Mann (50) fra Oslo - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
50
Bosted:
Oslo 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
189 cm 
Kropp:
Tynn 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røyker 
Personlig
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Politisk:
Blandet politisk syn 
Med egne ord
Presentasjon:

Seriøst ute en oppegående kvinne da det å jakte useriøst på sengeliggende ikke er min stil.
Jeg er omtenksom, snill og hjelpsom.
Stort sett oppegående når jeg ikke sover. Legger meg for sent og står opp for tidlig, født med blodtype A+ altså litt ufrivillig A-menneske.
Du finner meg ikke i en stor saueflokk, Jeg tenker selv og går mine egne veier selv om det muligens er upløyd mark. Livet er for kort til kun å følge etter andres fotspor men det er kjekt om noen går ved siden av på turen. Helst hånd i hånd uten håndjern. Ingen kontaktannonse uten å nevne skog og mark men jeg påstår ikke at jeg risikerer kongler i hodet veldig ofte. Er dyrekjær så syns dem skal få ha skauen sin litt i fred. Liker ikke sauer, men katter, selv om de alltid går i ferdig opptråkka spor.

Jakter du på dyr og ikke bare mann vil jeg sannsynligvis få moralske problemer, for jeg slår ikke engang fluer med en smekk. Sikling er historie, lenge siden jeg brukte smekk utenom buksa.
Jeg kommer til å være minst like opptatt av din lykke som min egen. Har en tendens til å gi mer enn jeg tar. Er ingen tjuvradd men stjeler selvsagt kyss. Dog ikke fra ukjente.
Jobber fulltid med hørsel så 1/3 av dagen hjelper jeg folk til å høre bedre, selv om mange aldri burde hørt enkelte lyder.. Om kvelden hører jeg det jeg vil høre og om natten har jeg ingen anelse. Luther øre kanskje? Jeg ser utrolig godt på dagtid! Trenger ikke briller, så om partner'n er halvblind kan jeg se for 2. Hun er glad i seg selv slik hun er og ikke skremt over eget speilbilde. Dåner ei av egen dunst selv om hun er i brunst.

Om du er formete er det bare fint, kosen blir så hard og knoklete hvis du er like tynn som meg. Vær skjelett med nutrilett? nei takk! Bedre med O' Du store min hvor stor er din..
Er på jakt etter noen som faktisk er villig til å prate om alt eller ingenting (kanskje til og med på alle nivå). En livlig diskusjon er kulere enn stille flatfyll. Vil ha en som har en mening og ikke bare stiller seg nøytral for å unngå provokasjon. Nøytrale mennesker har aldri drevet verden fremover.