Alexanderbs - Mann (32) fra Østfold - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
32
Bosted:
Østfold 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
180 cm 
Kropp:
Noen kg ekstra 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Student 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røyker av og til 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Kanskje i fremtiden 
Politisk:
Uinteressert 
Med egne ord
Presentasjon:

Tja, hva skulle man skrive her? Jeg heter Alexander. Jeg er født i 1992 og er student. Jeg er vel egentlig her inne for å se om jeg finner kjærligheten, da jeg ikke har hatt særlig flaks andre steder. Leter etter noen jeg kan dele livet mitt med.

Elsker å finne på nye spennende ting. Det var slik jeg endte opp i Halden. Kommer opprinnelig fra Vesterålen i Nordland, men har på et vis klart å forville meg ned hit, og jeg angrer ikke ett eneste sekund. Flott by, og flotte mennesker.

Studerer for tiden for å bli Industrimekaniker, har funnet ut at det er det jeg brenner etter å jobbe med, og satser på å få meg jobb på oljeplattform eller lignende.
Ellers er jeg glad i å skru / kjøre bil på fritida, og bruker litt tid på dette. Har gått en del timer i garasjen, kan du si. Er frelst av tysk ingeniørkunst når det kommer til biler, så jeg liker alt som heter Audi, BMW eller Mercedes.

Ellers er jeg en veldig rolig person, prøver å ta ting en dag av gangen. Jeg kan være litt sjenert, men når man først blir kjent med meg finner man ut at jeg kan være spøkefull og morsom, jeg tar det meste med et smil.

Vennene mine beskriver meg som avslappet, lojal, omtenksom og pålitelig.
Jeg elsker å stille opp for vennene mine, og det er ingenting jeg ikke ville gjort for de som står meg nærmest. Å hjelpe de jeg er glad i er noe av det som holder meg gående her i livet.

Når det kommer til film/TV, går det mest i TV-serier, ser for det meste på sci-fi/fantasy eller komedier. Musikksmaken min er egentlig ganske bred, jeg kan høre på det meste. Men det jeg liker best er dubstep/electronica, hip-hop/rap og noe mainstream listemusikk.

Dette var det jeg kom på å skrive, håper jeg vekket interessen din og at du tar kontakt med meg.

Ser fram til å snakke med deg.

Vennlig hilsen,
Alexander Benjamin