Viktig info til "gamle" medlemmer

Viktig info til "gamle" medlemmer

Nyoppusset datingside
Spesielt til dere som opprettet profil på NorgesDate før oppussingen, gjør vi oppmerksom på følgende.

Nytt om profiler
Feltene du kan fylle ut i din profil er delvis endret. Noen felter er dessuten fjernet og andre lagt til. Derfor er det viktig at du går gjennom alle feltene og eventuelt redigerer profilen din etter behov. For å lykkes med å finne en god match, anbefaler vi at du tar deg tid til å fullføre profilen samt skriver en fyldig presentasjon av både deg selv og hvem du søker detter. Spesifiser gjerne også hva slags type forhold du søker, om det så er kjæreste, langvarig forhold, dating eller en uskyldig flørt. Ærlighet varer som kjent lengst, ikke minst i jakten på en partner.

Nytt om bilder
Vi har oppdatert bildereglene og kommer til å stramme inn på håndhevingen av disse fremover. De fleste av dere har fått beholde profilbildet fra den gamle profilen sin, mens noen har blitt slettet av moderator (moderering pågår kontinuerlig). Når det gjelder andre bilder (albumbilder utenom profilbildet) så er ingen av disse tatt med fra den gamle versjonen av NorgesDate. Dette er et bevisst valg vi har gjort, blant annet fordi bildeformatene nå er mye større enn tidligere. Det betyr at eventuelle albumbilder du hadde tidligere må lastes opp på nytt. Husk å sette deg inn i de oppdaterte bildereglene.

Nytt om meldinger
Dine gamle mottatte meldinger er beholdt. Det som er nytt er at meldinger med én og samme person fra nå av blir gruppert i samtaler i stedet for enkeltvis. Dette gjelder imidlertid ikke for de gamle meldingene dine. Hver enkelt av de gamle meldingene vil fremstå som separate samtaler. For å holde oversikten kan det være lurt å velge én av disse som du fortsetter samtalen i og slette de andre. På den måten vil du stå igjen med kun 1 stk samtale per person du har kontakt med.

Nytt om personvern
I forbindelse med EUs nye personvernregler (GDPR), som trådte i kraft sommeren 2018, vil vi oppfordre deg til å lese gjennom vår oppdaterte personvernerklæring samt informasjon om bruk av cookies.

Nytt om brukeravtalen
Vi har også oppdatert vår brukeravtale. Vi gjør oppmerksom på at ethvert brudd på avtalen kan medføre umiddelbar sletting av konto uten forhåndsvarsel.