Thd_542 - Mann (41) fra Telemark - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
41
Bosted:
Telemark 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
189 cm 
Kropp:
Middels 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Fagskole 
Jobbsituasjon:
Jobber heltid 
Trening:
Trener omtrent aldri 
Røyk:
Røyker av og til 
Med egne ord
Presentasjon:

Ja så var det å beskrive seg selv da. Er en enkel person å snakke med. Har vært igjennom det meste i livet. Er en person de fleste betror seg til for hjelp. En person en kan stole på, og som alltid er der hvis du trenger meg. Liker ikke at andre har det vondt. Mener at alle bør ha det godt. Så kan jeg hjelpe et menneske i livet. Er det noe av det beste jeg vet.
Men selvfølgelig er ikke livet døds seriøst. Så humoren er der, og le sammen med andre er herlig. Selv ironi elsker jeg.
Jeg er ikke super kjekk, men du verden å nærme jeg er. Å jeg har en utrolig intelligent. Jeg får i hvertfall opp dører. Så 14 i is er ikke været. Ellers så er jeg sprø og med på det meste . Og en utrolig flink kokk. Eller matlager. Kokk er ett yrke jeg bare lager mat. Liker jenter som er seg selv. Liker å gå i sexy, dristige klær. Kall det en fetisj. Jeg kaller det bare en utrolig fantastisk kunst. Å ærlighet varer lengst.

Film/serier/tv:

Acient aliens. Grøssere. Action.

Musikk:

2pac. Country. Hører på det meste egentlig. Men jeg lytter til lyrikken på sangen. Så er den bra så er det samme hva slags sjanger det er.

Hva jeg søker
Type relasjon:
Flørt som kan utvikle seg 
Mine ønsker:

Mine ønsker er jo masse det. Men som nevnt tidligere. Ei dame som liker sexy og dristige klær og nye ting i senga. Ha en vill fantasi i senga.
Å ei kosette å snill dame. Men sånn finner en vel ikke. Så må vel bare drømme vidre der.