HKvalhe - Mann (47) fra Hordaland - NorgesDate

Jeg er en:
Mann 
Som søker:
Kvinne 
Alder:
47
Bosted:
Hordaland 
Sivilstatus:
Singel 
Høyde:
177 cm 
Kropp:
Noen kg ekstra 
Generelt
Morsmål:
Norsk 
Utdanning:
Videregående 
Jobbsituasjon:
Hjemmeværende 
Alkohol:
Drikker en sjelden gang 
Røyk:
Røykfri 
Personlig
Egne barn:
Har ingen barn 
Vil ha barn:
Ønsker ikke barn 
Politisk:
Uinteressert 
Med egne ord
Presentasjon:

Snill og grei kar er jeg :) Ærlig og omtenksom, sjarmerende og morsom :) Er den jeg er på godt og vondt. Man må godta hverandre som man er, eller snu og gå sin vei. Det er slik det hele fungerer..

Ung kjekk singel mann fra Bergen og født tunghørt. Flink å lese på munnen og behersker tegnspråk siden 8-årsalderen. Ønsker å bli kjent med nye, hyggelige og koselige mennesker, og kanskje for å se om jeg får nye venninner jeg kan tilbringe tid sammen med, for så siden å se hva som eventuelt vil skje videre. I tillegg ønsker jeg å gjenforenes med gamle gode venner.

Hovedmålet er å få meg en kjæreste og ha et langvarig, stabilt forhold, men er også åpen for et nært vennskap med fordeler/tilbehør, da jeg liker kos og sex med en man er glad i, for å si det ærlig. Derfor er det kjekt hvis du har lyst til det samme som meg selv. Gjør saker og ting lettere for hverandre.

Som person er jeg veldig snill, rolig og ofte morsom. Er ærlig, omtenksom og omsorgsfull. Flink til å vise og gi uttrykk for mine følelser og er opptatt av andre enn meg selv. Liker å kunne være til hjelp for andre når jeg vet jeg er i stand til å hjelpe. Er kjent for å snakke rett fra levra hvis jeg blir urettferdig behandlet eller en drittsekk slenger dritt om meg eller folk/ting jeg er glad i. Med andre ord tør jeg å si mine meninger på en mest saklig måte som mulig.

Er måteholden med alkohol, og nyter da kun alkohol i rolige, sosiale omgivelser med gode venner og mennesker jeg er glad i. Røyker ikke og rører ikke noe som helst dop eller narkotika.

Mine interesser er data, film, musikk, være med venner og familie, gå turer, reise, internett, spilling, bowling og ellers slappe av hjemme med en god film, hyggelig selskap og god mat. Mine hobbyer er data og fotografering. Elsker spesielt å ta flotte landskapsbilder og alt av unike bilder. Alt ligger i detaljene..

Godta meg som jeg er, på godt og vondt, eller snu bort og gå din vei. Liker du meg ikke for den jeg er, trenger du ikke å sløse bort tid på meg. Da går du din vei og gjør begge en tjeneste, enkelt og greit. Du forventer sikkert det samme fra andre også, ikke sant? Synes er viktig å nevne dette, for rett holdning, folkeskikk og fornuft er hva som skaper et godt menneske, og det er viktig..

Lurer du på noe, er det bare å spørre. Jeg biter ikke..