De 6 nøklene - Sosial verdi/status

Kapittel 3: Sosial verdi/status

Denne er viktig. Hvem stoler du mest på; en som er ute med flere venner, eller en som er der ute alene uten å kjenne noen? Hvis mennesker ser at andre liker deg, vil de bli nysgjerrige på deg og ha et positivt syn på deg som et utgangspunkt. De vil automatisk ha tillit til deg. Folk legger merke til hvordan andre reagerer på deg og lager et bilde av deg ut i fra denne informasjonen. Ergo kan du legge inn et godt eller dårlig førsteinntrykk før du i det hele tatt har snakket med dem.

Dette er noe alle forstår mer eller mindre bevisst. Derfor er vi alle så utrolig opptatt av å være godt likt. Derfor bryr vi oss om hva andre synes og tenker om oss. Du kan skape sosial verdi ved å være utrolig sosial på et utested og snakke litt med andre, være hyggelig og vennlig, introdusere folk for hverandre, og etter en stund ser det ut som du kjenner alle på utestedet. Dette kaller vi for TheHost-metoden. En annen bra ting med dette er at du alltid har noen å snakke med. Hvis en samtale gikk ekstra bra med en gruppe mennesker, kan du alltids gå tilbake til de senere og få litt positiv energi igjen om ting er litt vanskelig. Veldig kraftfullt å benytte seg av dette når du er ute og sjekker jenter.

Dette bringer meg over på preselection som handler om å være forhåndsvalgt av andre jenter. En stor del av tiltrekning handler om dette. Å være forhåndsvalgt av andre jenter er utrolig attraktivt. En jente vil ha det andre jenter vil ha. Du får denne effekten når du blir sett sammen med jenter som tilsynelatende liker deg, smiler mot deg, tar på deg, eller i det hele tatt viser interesse. Hvis du i tillegg får det til å se ut som om jentene prøver å sjekke deg opp, vil effekten virkelig være gjeldende.

Dette lærer vi bort på kursene våre. Gå rundt på utestedet med en dame på armen og vis deg frem litt, dette vil få jenter til å være åpne for samtaler med deg, de vil ofte allerede være tiltrukket av deg, eller i det minste nysgjerrige. Hvis du er i en bar med to damer som prøver å flørte med deg, vil andre damer anta at du er en attraktiv fyr og dermed bli tiltrukket selv.

Skrevet av Fredrik Worren fra Dating Adventure.

Neste kapittel kommer senere - følg med!

Utålmodig? Du kan få boken i sin helhet tilsendt umiddelbart og helt gratis ved å melde deg på Dating Adventures eget nyhetsbrev via den blå boksen øverst på denne siden.