De 6 nøklene - Forord

Fredrik Worren fra Dating Adventure har skrevet en e-bok om sjekking som vi med deres tillatelse vil publisere fortløpende kapittel for kapittel. Boken er i utgangspunktet skrevet for gutter men vi føler oss sikre på at også jenter kan ha nytte og glede av den.

Forord

Tiltrekning mellom mennesker er kompliserte saker det kan være vanskelig å få en full oversikt over. Jeg skal i denne lille boken ikke gå inn på hvilke kvinnelige kvaliteter menn tiltrekkes av, det er heller ikke så relevant for de fleste menn… Men det jeg kan si er at menn tiltrekkes hovedsaklig av utseende, de er i hovedsak mer visuelle, noe som er grunnen til at kvinner er mye mer opptatt av utseendet sitt enn menn. Jeg tenker da blant annet på kosmetiske operasjoner, sminke, utringninger og lignende. Kvinner tiltrekkes også av utseendet, men trygghet er en viktigere faktor, noe som for eksempel fører til at vi menn har en tendens til å være mye mer karriereorienterte enn kvinner, fordi vi vet at økonomi og status er en form for trygghet og tiltrekningsfaktor.

De fleste menn tror økonomi er en tiltrekningsfaktor. Det er det sjelden, med mindre kvinnene er gold diggers og da er det bare pengene de vil ha, ikke deg. Status kan derimot være en tiltrekningsfaktor, mest av alt fordi det kommuniserer mye bra om deg, som sosial styrke og innflytelse. Når det kommer til stykket er kvinner mye mer opptatt av trygghet i det sosiale hierarkiet enn penger og utseende.

Noen menn tiltrekker seg flere kvinner enn andre, og det er ikke fordi de har flere siffer på bankkontoen sin, eller fordi de har tykkere hår enn andre, men fordi de er innehavere av visse kvaliteter kvinner tiltrekkes av .

I denne boken vil det bli gått igjennom de vi mener er de viktigste. Vi kaller disse kvalitetene for de seks tiltrekningsnøklene. Du vil få konkrete tips for hvordan du kan demonstrere eller kommunisere disse kvalitetene når du snakker med jenter du liker. For sjekking er, når alt kommer til alt; kommunikasjon. Hvis du kan kommunisere at du er innehaver av disse kvalitetene, eller nøklene om du vil, er du en attraktiv mann. Kvalitetene subkommuniseres gjennom kroppsspråk, toneleie og ansiktsuttrykk så vel som gjennom hva du faktisk sier og aktivt gjør.

Skrevet av Fredrik Worren fra Dating Adventure.

Neste kapittel kommer senere - følg med!

Utålmodig? Du kan få boken i sin helhet tilsendt umiddelbart og helt gratis ved å melde deg på Dating Adventures eget nyhetsbrev via den blå boksen øverst på denne siden.