Singelturer 2017

Gift ved første blikk I regi av Den Norske Turistforeningen (DNT) blir det, tradisjonen tro, også i år arrangert en rekke singelturer i fjellet for ulike aldersgrupper. Nedenfor har vi oppsummert kommende turer for høstsesongen 2017. Turene er svært populære, så du bør være raskt ute med påmelding. Kanskje du finner den du leter etter på nettopp en slik tur? Uansett er det en flott anledning til å komme seg ut i frisk luft og oppleve fantastisk natur.


7-11 august 2017:
Singeltur Skarvheimen 32-40 år

Turen for deg som er singel og ønsker turfølge med folk på din egen alder.Skarvheimen og Filefjell er fjellområder med stor variasjon. Fine topper og fjellrygger, dype daler, store variasjoner i landskapet, rikt dyreliv, tydelige stier og flotte betjente og selvbetjente hytter. På denne turen benytter vi flere av våre selvbetjente hytter hvor det lett blir trivsel og samhold da man lager mat og ordner seg selv i fellesskap.

Mer info


18-21 august 2017:
Hardangervidda vest

Fredag langs det vakre Veigvassdraget til den historiske fjellgården Vivelid. Det blir omvisning i den gamle Karistova hvor kunstnerne Lars og Kari Vivelid bodde. Dagen etter i lett terreng langs Nordmansslepa opp til Hadlaskard, som også ligger nydelig til ved elven. Søndagen går turen over til Stavali med mulighet for badestamp ved ankomst. Mandagens tur nedover langs de fire fossene i Husadalen til Kinsarvik er Vestlandet på sitt beste!

Mer info


18-20 august 2017:
Singeltur til Bossbu 35-55 år

Denne turen passer for deg som har lyst til å møte nye turvenner – eller kanskje en helt spesiell? Passer for deg som er singel, eller går alene i fjellet. Vi fordeler middag til fredagen i sekkene før vi går innover til Stavskar. (Ca. 2 timers gange.) Der lager vi fellesmiddag. Hytta er liten, så hvis noen vil sove utendørs i telt så ta det med!

Mer info
22-24 september 2017:
Fjellflørt vor voksne 50-55 år

STF søker single menn og kvinner i alder 40-55 år! Supersosial fellestur hvor samværet og småpraten står i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Vi kjører bil til Nilsebudammen og går enkle dagsetapper til Stakken og Nilsebu. På hytta lager vi god mat sammen og deler felles interesser og erfaringer med turer i fjellet. Og om du ikke får napp hos turfølget, så garanterer vi deg napp hos den smellfeite og knallrøde ørreten i Nilsebuvatnet.

Mer info


22-24 september 2017:
Singel på fjellet 25-40 år

Superpopulær klassiker på Haukeliseter - dating over tregrensa, vedfyrt villmarksspa på tunet, masse potensielle turvenner og nydelig fjellmat.Velkommen til en sosial naturopplevelse! Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene!

Mer info


8-10 desember:
Singel på fjellet 25-40 år

Singel på fjellet egner seg for single gutter og jenter mellom 25 og 40 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i vårt vedfyrte villmarksspa, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner!

Mer info