Flørt på kafeØyekontakt kan være svært tiltrekkende. Noen gjør dette naturlig fra tid til annen. Jeg har selv gjort det men det skulle ta lang tid før jeg klarte å bryte dette ned og legge merke til det, slik at jeg kunne gjøre dette mer bevisst når jeg snakket med jenter jeg ville forføre. Men før jeg forteller hemmelighetene, kommer litt generelt om øyekontakt.

Selvsikre mennesker har øyekontakt med folk de snakker med. Det er alfa å holde øyekontakten. Ikke bryt øyekontakten først. Jeg vet det kan være vanskelig å se noen i øynene mer enn tre sekunder. Øv gjerne på dette med å holde øyekontakt med fremmede, gutter og jenter. Den sterkeste vinner. Ser du bort før dama betyr det at du er for svak for henne. Lite tiltrekkende med andre ord og det vil mest sannsynlig utgjøre forskjellen på om du får henne eller ikke. Når du oppnår øyekontakt med en dame vil hun mest sannsynlig kikke ned om hun er tiltrukket.

Tren på å holde øyekontakt

Når dere skal teste ut forførende øyekontakt kan det være lurt å styre unna store aggressive menn for deres egen skyld. Du kjører ikke stirrekonkurranse med en boler med nazikors i panna for å si det sånn. Skulle du oppleve at en fyr føler seg så truet at han gir deg den velkjente "Hva glor du på?!!" - gi fyren et kompliment for skjorta hans eller lignende og spør hvor han kjøpte den. Situasjon avvæpnet.

Når du snakker med noen så hold øyekontakt med vedkommende. Ikke på en stirrende måte, det er slitsomt, men mer øyekontakt enn ikke. Det er selvsikkert, det bygger rapport, det viser at du lytter og du fremstår også som en hyggelig og ærlig person.

Når du oppnår øyekontakt med en dame du ønsker å sjekke opp. Ikke bryt den. Kikker hun ned, betyr det som regel at hun er tiltrukket av deg. Og hun vil kikke opp igjen. Ha da et lurt smil på lager, ikke bryt øyenkontakten (da er det over), men gå selvsikkert bort og snakke henne. Det er en invitasjon fra hennes side, om ikke bevisst så ubevisst.


Teknikk for forførende blikk

Dere snakker med hverandre og du holder selvfølgelig øyekontakt og smiler (noe du mer eller mindre alltid bør gjøre). Når dama snakker, se henne i øynene og smil litt lurt som om du ser for deg dere to ha sex med hverandre. Når hun har snakket ferdig og det er din tur til å reagere/svare til hva hun har sagt; hold blikket og smilet og hold kjeft, som om hun fortsatt snakker. Du skaper en "pinlig" stillhet. Hun vil føle det litt ukomfortabelt, men det bygger vannvittig seksuell spenning. Denne utløser du ved å reagere som normalt i det hun prøver å bryte stillheten, altså når stillheten når sitt klimaks reagerer du som om ingenting har hendt. Om du ikke gjør dette. Altså bare fortsetter å se på henne, eller lar deg anfekte av hva du akkurat har gjort, kan dette virke helt motsatt. Det kan bli for mye for henne, eller du kan virke rar. Uansett, dette er veldig kraftfullt. Hun vil føle at dere kommuniserer på et dypere plan, følelsene hennes svinger og tiltrekning er et faktum. Det fungerer så bra at det i mange tilfeller får dama til å rødme og fnise.

Dette er subkommunikasjon med øyekontakt på sitt beste. Husk at ca 80 prosent av kommunikasjon er ikke-verbal. Bruk dette til din fordel. Kroppsspråk, ansiktsuttrykk og øyekontakt er de sterkeste våpnene du har.Artikkel av Dating Adventure