La jenta gjøre jobbenDet er tiltrekkende for jenter når de ikke vet om de kan få deg, og at de dermed er den som "jager". Skill deg ut ved å snu om på rollene. La jentene få ditt telefonnummer, og ikke ta deres. Da kan de velge om og når de vil ta kontakt. Når du tør å risikere å "miste" jenta viser du at du har høy verdi og dette er selve grunnpilaren i tiltrekning. Men hvordan gjør du det i praksis?

Jeg skal forklare nærmere. Hvis jeg prater med en jente, og samtalen holder på å bli litt kjedelig, eller kanskje aller helst når den er på topp, sier jeg: "Det var hyggelig å hilse på deg, men jeg må komme meg videre og prate med flere..." (her spør de ofte etter mitt telefonnummer).

Eller hvis jeg skal til et annet utested: "Det var hyggelig å prate med deg, men jeg skal videre til et annet utested. Bare send en melding hvis du har lyst til å komme…"

Mens andre ganger sier jeg: "Hey, jeg må gå bort til kompisene mine, mulig vi skal ha noe afterparty eller noe. Ring hvis du har lyst til å bli med." (her spør de også ofte etter nummeret mitt)

Det som er svært viktig er å ikke gi telefonnummeret fordi du skal ha noe fra henne, men fordi du kan tilby jenta noe.

Det hender at jenter sier: "Men jeg tar ikke tlf nummer fra andre gutter." Svar: "Jeg skjønner, men hør her, du har sikkert flere gutter som kontakter deg uten at du vil, eller får noe igjen for det. Jeg gir deg mitt nummer, så kan du kontakte meg hvis DU vil på dine primisser."

Jeg gidder ikke å ha lange telefonsamtaler med jentene før jeg skal møte dem, og heller ikke å chatte med dem på facebook eller lignende. Det er her mange kompliserer og gjør det for vanskelig. Keep it short. Derfor, korte meldinger, og la dama få avtale å møte deg. Desto mer du blir kjent med dama, og dama med deg, jo mindre spenning ligger det i og faktisk møtes.

Tren på å være hyggelig og selvstendig. Jo mer selvstedig, morsom og hyggelig du er, desto mer vil hun ha deg! :)Av Espen Korsvik fra Dating Adventure