Flørt på kafe Du kan like det eller ikke, men klær har mye å si for hvilket inntrykk du gir i alle situasjoner. Skal du på date med ei jente du vil imponere gjør du best i å ikke overlate utfallet av daten til tilfeldighetene ved å bare raske sammen et tilfeldig og lite gjennomtenkt antrekk et kvarter før daten. Og du må for all del ikke begå den store skotabben!

Kjør én type stil. Dette gjør det lettere for deg selv på flere måter. For det første så virker det mer gjennomført, kult og stilig når folk har bestemt seg for en type stil, fremfor at det ser ut som om de har tatt på seg det første de fant i klesskapet om morgenen. For det andre er det lettere at stilen din ser kul ut hvis den er gjennomført – samme hva slags stil du velger. For det tredje er det lettere å kjøpe nye klær når du vet hvilken stil du har og kan matche klærne med din eksisterende garderobe.


Tips for en bra klesstil

Generelt

Hvis du er uerfaren er det bedre å kjøre en nøytral stil enn å prøve altfor hardt med å skille deg ut. Ikke følg moten slavisk hvis du ikke kler den stilen. Kroppsfasongen avgjør hva som ser bra ut på deg, ta derfor utgangspunkt i den.

Valg av bukser

Unngå bukser med for mye "stæsj"; hull, glidelåser, blekede partier etc. Det blir fort "Ed Hardy"-stil over klærne, og det er hverken spesielt attraktivt, kult eller mandig.

Klesbudsjett

Det er ikke nødvendig å bruke tusenvis av kroner på å finne fine klær. Steder du kan shoppe rimelige og stilfulle klær: H&M, Zara, Urban og Carlings. Flere av disse har også nettbutikk hvis det ikke finnes der du bor.

Spør en venninne!

Få med deg en venninne, eller bli kjent med jenter med god stil og få dem med på shopping. Shopping er mange jenters store lidenskap, og de synes bare det er gøy å hjelpe. Dessuten egner de seg mye bedre til å komme med konstruktive tilbakemeldinger enn det speilet i prøverommet gjør!

Se og lær av andre

Hvis du ser noen du synes har kul stil, legg merke til hva det er som gjør at du synes de ser stilige ut. Er det stilige sko? Avslappede bukser? Litt accessories? Ta utgangspunkt i stiler du identifiserer deg med og miks og match deg frem til en personlig stil.

Freshe sko!

Og husk for all del et par freshe og rene sko. Jenta vil garantert legge merke til dem! Det hever ethvert antrekk, og ødelegger tilsvarende helhetsinntrykket hvis de er slitte og gamle. Velg sko etter anledning og øvrig antrekk.Artikkel av Dating Adventure